Sunday, May 23, 2010

Aku Seorang Gangster

Derr. Sorry lah nyimpang sikit dari Gadis dari Changlon.

Konsep penulisan ni agak gangster, so wa tak leh tulis banyak. Gangster mana reti tulis blog bai.

Tapi nasib lu ah, sapa suruh lu cari pasal dengan gangster yang ada blog?

Senang cakap macam ni je lah bai.

Orang ajar sopan santun. Ikut. Gua leh respek kalau gua jumpa mamat pergi gig dengan seluar koyak rabak tapi tolong orang tua melintas jalan. Tapi lu jangan ah pakai smart-smart tapi nganjing orang kiri kanan bai. Sampai mati pun gua tak respek? Celaka lah macam tu!

Lu kena belajar respek orang bai. Kalau tak susah orang nak respek lu. Gua dah cuba cakap elok dengan lu. Jangan sampai nanti semua orang ludah lu. Lu jangan cari la salah siapa derr.

Tak ada orang cari pasal dengan lu der. Kalau lu baca wa nak lu tau. Lu cop wa gangster tak ada hal lah. Wa bukan kuat nak lawan tumbuk dengan lu. Tapi kalau lu nak lawan nganjing macam ni lu silap lah bai.

Jaga diri lu. Jangan tinggal solat. Yelah, lu bukan gangster macam gua.

Ok. Nak sambung tengok Nur Kasih.

Assalamualaikum!

Fin.

4 comments:

:: aMeR sAmA :: said...

part paling menarik yg "Nur Kasih" tu haha

wann afzan said...

fuhh..
so lu x mrh ahh gua pkai suar koyak rabak tu?
trimas bro!

Fatin Mazelan said...

lu ni kecut ah. tulis sini je. berani meh face to face ah!
hahaha.

Nazrin Saad said...

wa tunggu dia ah ni.
dh dia suh wa tunggu,
bajet hot.