Saturday, November 20, 2010

Dari Sepupu untuk Sepupu (bhgn 2)

Kawan lelaki sepupu gua dah balik dah. Tidur semalam rumah nenek gua dan ditemani oleh gua bagi mengelakkan fitnah dan syak wasangka.

Hari Khamis dia balik, datang pula kawan perempuan sepupu gua tidur rumah nenek gua.

Gua apa lagi, terpaksa kawal rambut supaya kekal gaya Korea. Biasalah, saham gua kat kampung memang agak mahal kalau dibandingkan di bandar. Dan hanya gua saja yang dapat capai tahap Korea di sini.

Esoknya gua tahu adik sepupu gua iaitu sepupu gua yang kecil sekali ni nak bertunang bulan depan.

Nasib jantung gua kuat. Ada can kena heart attack kalau tiap-tiap hari macam ni.

fin.

3 comments:

rayqa said...

ahaha.. sgt2 tabley blah anda neh..
ehh, sal tunang tuh bru taw eh ? ptut lahh anda tkuju.. saia pong tekujut time d britahu bnda tbabet..
peace2~~

Nazrin Saad said...

dah takdak org habaqqqqq!!!!!!! tp last-last tau jugak.

hahaha, igt angah dulu.

sHieLa said...

kakak tepon smlm. haru betoi ak baru tau semua. aishhh