Saturday, April 16, 2011

Tak Tidur Sebab Benda Ni


Pagi ni gua tak tidur lagi. Lepas sarapan RM1 cadangnya nak tidur. Payah juga kalau tak tidur ni, nanti Diana Daniele ajak dating tak larat pula.

Kemudian, nak dijadikan cerita gua ada jumpa page Maharaja Lawak. Peh, bila gua usha bukan main ramai lagi yang tak suka Amir dan kutuk brader ni dalam page ni.

Gua pun tak suka Amir, tapi orang dah cucuh api, gua suka letak minyak la lagi. Ini hasilnya.

Ini masa gua api-apikan admin group benci Amir tu.


Buat group pandai, jawab soalan FAIL!

Lepas tu kata orang bodoh.


Keh! Keh! Keh! Statement paling bengap sekali dari brader ni. Ikhlas??

****

Yang ni pulak, seorang budak perasan power cakap orang bodoh.

Dah la minat MU. FAIL!!!

****

Ini minah yang gua tak suka. Tulis macam tak pandai mengeja. Apa jadahnya gini?


Cikgu memang ada cakap ke peratus tak boleh tambah? Gua pulak kena da besau pown tak pndy.

Kah! Kah! Kah! Mengungkit pula tu sebab gua lambat balas. Kah! Kah! Kah! Yang ni pula gua marah dia sebab bahasa dia sangat menjengkelkan.


Mula-mula cakap dia budak-budak. Then cakap dah kerja. Hahaha, emo. Terkena juga minah ni. FAIL!!

p/s : rancangan realiti ni untuk hiburan saja. tak payah over sangat lah. dan tolong dan tolonglah perkasakan bahasa kita. sekian.

fin.


14 comments:

mikhaelahmad said...

trolling tak ajak.
hahahaha

@mrsyda said...

HAHA.bongek nepal!
tergelak2 gua baca!

say- O said...

legend of the day

nak mengira peratus pun tak reti????
WTFBBQ!!!

adoi...siap ada orang support lagi. adoyai...... memang fail ah PPSMI.

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

haha, bongok gila dorang.

Anonymous said...

lu lain kali nak attack, ajak gua.

yang benar,
Fatin Fasihah binti Mazelan.

Nazrin Saad said...

bukan gua taknak ajak. gua like pun sebab gua nak tengok video ja. alih-alih nampak post yang menyirap. apa lagi, attack je lah.

tak faham betul aku bahagian peratus tu. gua rasa mesti tak boleh kerja mapley minah tu. bahasa dah la celaka.

mikhaelahmad said...

uih, kerja mapley la seswai. mesti ilmu hisab dia menigkat naik nanti.

Eyra Gadis said...

SUMPAH TERBAIK! MARAH ORANG TAK PANDAI KIRA PERATUS! GILA KE APA!!!

Nazrin Saad said...

masalahnya dia mana boleh kerja bahagian tu. jap lagi ambil order maggi goreng dah jadi megieeeew gewwwriengg.

jadahnya gitu?

Saya Arif said...

damn. nk join troll gk ah. smat nih. trolling jemaah. hahahaha

Nazrin Saad said...

alah arep. baru 1 wall post dah menikus. hahahaha.

Anonymous said...

sebab nak join, wa terpaksa like. damn! err...takpe, wa jadi backup point lu je.

yang benar,
Fatin Fasihah Binti Mazelan.

Nazrin Saad said...

hahaha.

ko ingat aku like sebab aku suka ke? aku like sebab ni lah.

ismeth said...

mcm puki mamat tu tulis,,smpai thp aku x phm ape tu..bala~~bala~~gud job nepal..haha~~