Saturday, April 16, 2011

Mapley


Kalau lu nak tau mapley tu merupakan tempat paling happening di Bangi ni lepas jam 12. Mapley tu adalah akronim bagi Mamak Place. Kot. Gua main taram ja sebab bukan gua yang cipta akronim ni.

Waktu pagi macam ni penuh la mapley dengan budak-budak muda yang dahaga dan lapar air tangan mamak kat situ.

****

Tapi sejak kebelakangan ni gua agak selalu juga menolak jemputan kawan-kawan gua yang kerap ajak gua ke mapley waktu-waktu macam ni.

Bukan apa, gua cuma gusar bila gua fikirkan benda ni.

Tahukah anda semua makan waktu-waktu macam ni boleh mengakibatkan gemuk?

Makin jauh la harapan gua nak ada six pack hujung tahun ni.

Gua tak ada cita-cita untuk simpan badan macam ni.

p/s : saingan mapley sekarang ni gua rasa yang paling dekat adalah kafe ktho.

fin.

5 comments:

mikhaelahmad said...

kalau ikut teori, lu kena gemook dulu baru boleh dapat six pack yang mantap.

say- O said...

six pack tak terhasil dari tulang2 ye.

tapi gambar contoh cam dem.

Nazrin Saad said...

pernah nampak perut gua tak? perut gua sekarang tengah mengalami anjakan paradigma kalau nak tau.

nur wahida said...

gambaq macam haram...
hahahahahaha!~

tulang pun boley berkata2,
ok selamat maju jaya,

ismeth said...

mmg pukimak pkai gmba gua..haha~~