Sunday, April 10, 2011

Birthday Wish

Gua sekarang ni tengok dah jadi fesyen. Fesyen FB.

Tengok dalam event baru tahu birthday member hari ni, klik, dan tulis "HB :)". Semua setel within 2 minutes.

Buat macam tahu birthday member seminggu sebelum, padahal tidak. Tak ikhlas langsung.

***

Sorry to say kawan-kawan. I prefer the old fashion way. Texting atau secara direct bagitahu dia selamat hari lahir.

Sebab at least nampak effort. Bukan mencari benda mudah.

Sebab tu saya tak wish benda kawan-kawan saya melalui FB. Jadi saya harap kawan-kawan saya tak ambil hati.

Amacam? Explaination ni okay tak?

p/s : gua plan nak hide/tukar birthday gua kat FB, nak tengok siapa yang tahu dan perasan.

fin.

4 comments:

leha lah ni. said...

ehee~sy dah lama amalkan konsep xboh besday.semak wall nant.ngahahahh

wann afzan said...

28 jun!!

nur wahida said...

owh.....
haah...
nyamuk berkeliaran~

mikhaelahmad said...

gua buat tu lama dah. sampai gua pon kompius dengan tarikh besday gua sendiri. amacam?