Monday, September 26, 2011

Done and Dusted


Okay gua dah deactivate FB. Kali terakhir gua deactivate tahan seminggu ja. Macam gampang. Kali ni gua harap gua deactivate tahan la dalam berminggu-minggu dari seminggu.

Gua pun dah malas buka FB sejak gua ada Twitter dan gua tulis segala yang gua nak tulis dalam blog (gua dah ada 3 blog seperti yang dimaklumkan kawan gua).



****

Ada yang dah tengok videoklip Cinta Mukabuku? Gua sorang je ke rasa videoklip tu macam gampang?

p/s : I never know why I went back. But, I'm glad I did.

fin.

3 comments:

say- O said...

video dia memang gampang. lagu pun biasa2 ja,

wann afzan said...

baca tajuk pun dh tau gampang

Nazrin Saad said...

Ada orang download kat PC ni. Tekan ah tengok.

Tak sampai seminit terus padam.