Monday, September 19, 2011

Bosan

Sekarang ni hidup gua dah hilang punca.

Ecewah!

Mula-mula gua ingat nak abadikan hidup gua kalahkan Palie dalam Fantasy Football lepas kasi can dia menang mula-mula.

(Masa gua kasi can.)

(Masa gua still kasi can.)

Mudah. Dah menang dah.

Kalau gua tau macam ni, baik gua mula main masa game yang dah tengah-tengah. Baru nampak ada cabaran sikit.

***

Bilik baru rumah gua ni macam setan punya puaka. Payah nak tidur. Payah nak bangun.

***

ISA dah mansuh ni tenang la sikit gua nak kompelin dalam blog. Nanti tak pasal-pasal masuk lokap payah nak explain kat ayah gua nanti.

***

Okay lah. Gua nak pergi berak.

**awek tu nama shila amzah.
**gua tak pandang pun dia, dia yang nak snap gambar gua, pehal?
**payah lahanat tulis huruf S pakai paint!!!

fin.

1 comment:

wann afzan said...

yg blkg tu artis mana? artis nepal ke? x kenal pun