Monday, June 20, 2011

Gampang Lagi Satu


Ini gua baru perasan. Sorrylah. Gua tak layan sangat shoutbox sebelah ni. Tambah-tambah kalau ada manusia bangang macam ni yang pondan nak mampus nama pun tak berani letak.

Kalau lakilah. Kalau perempuan tak apalah pondan pun.

***

Gua tak ada hal orang mau kritik blog gua. Apa adahal, ini bukan website kerajaan yang kalut bila dah kena hack. Ini blog peribadi yang gua buat sebab suka-suka dan tak dapat untung pun.

Komen gua :
* Orang bangang kalau tak berfikir bangang jugalah sampai mati. Macam lu. Bangang.
* Lu memang hipokrit. Lu suruh gua pakai BM. Sila cari dalam kamus perkataan 'jz', 'asik', 'mcm' dan 'bajet'.
* Lu tau ke tak BM tu apa. Lu jangan nak tipu tahu. Lu sendiri cemar bahasa Melayu. Sekurangnya gua tak ubah-ubah ejaan Bahasa Melayu.
* Dan gua tak cakap lu-gua, gua tulis lu-gua dalam blog. Kalau blog lu, ada muka lu bercakap tak tahulah. Mesti nampak bangang muka lu kan?

Gua kalau nak maki orang, gua letak nama. Bukan macam gampang ni. Kan dah kena carut. Tapi apa ada hal? Blog gua, rumah gua, gua nak carut kan?

I speak what I want, where I want, whichever languages I prefer to. I dont care for it being 'sedap' or not. If you spoke total Malay then surely you are a total moron from a second class society.

Kalau lu baca, gua harap lu bengang. Eloklah tu. Bengang dan bangang. Feel free to comment. Kalau rasa telur dah masuk ke dalam tak payah tulis nama. Kalau perempuan tak kisahlah. Anda kan insan yang lemah. Tak payah tulis nama. Letak gambar dengan nombor telefon ja.

Untuk insan bangang di atas.

fin.

4 comments:

wann afzan said...

nasib baik i ade telur nak komen u depan2, nok!

owh. maybe die nak jadi orang yang berani tegur pipiyapong tu kot. so die start dengan orang kecil2 macam lu ah.

ihik. kecil. keding.

dah2. biar je ah pondan tu. jom tengok drama gampang lagi.

Nazrin Saad said...

Kalau dia komen ni dia memang kool. Hahahaha.

aRaN said...

sabaq2 jgn serabut

say- O said...

hahaha, wira keyboard sungguh homosapien tu.