Friday, April 16, 2010

Kena Tag dengan Echa

Gua ni memilih sikit. Gua tak jawab tag semua orang. Gua pilih orang. Kriteria utama untuk gua jawab tag adalah berat badan. Sebab tu Widda tak pernah bagi tag kat gua.

Barang siapa yang berat badan bawah 51kg so gua jawab tag dia.

Sorry untuk Widda, Ismeth dan Wann Afzan.

Ni semua gua direct copy ja dari blog Echa. Alah, gua sibuk lah. Orang KDO, mesti lah sibuk. Lain lah ko Cah, ko sibuk exam je. Cheer Zaaba semua ko dah hafal dah.

1. 5 org yg hidup kat dunia ni yg korang tak boleh lupe?
  • arwah mak gua.
  • famili gua.
  • DOTters.
  • kawan sependidikan
  • budak yg jatuh hati kat gua, err, yg gua jatuh hati dengan dia? apa
2. 5 benda yg korang sayang nak buang??

  • Buku-buku gua. Buku matriks pun gua simpan lagi kat rumah. Padahal adik gua tak masuk matrik pun.
  • PC gua. Semua memori dalam ni.
  • DVD movie yang gua gigih burn sendiri. Baca : Gigih.
  • Baju yang gua dapat, dari program atau hadiah.
  • beg plastik [ini].
3. TIGA benda yg korang impikan akan jadi kenyataan satu hari nanti ?

  • Dapat duit banyak, tak nak jadi engineer mungkin.
  • Jadi ayah yang terbaik. Sampai anak gua nanti boleh berlagak dengan kawan-kawan dia kat taska.
  • Gua nak ajar famili gua main fb.
4. based on question 3,,why??
  • Dunia ni kan bersifat materialistik.
  • Sebab gua nak buat macam tu kat taska dulu.
  • Ini tak ada sebab. Gua nak orang Kg Tunjong maju la!
5. tyme bukak lappy website pe yg selalu korunk buka dulu??

facebook.com dan soccernet.com, dan gua tak buka lappy. Ambil perhatian.

6. 5 org yg korang nak tagged.

Gua tak nak tag ramai. Gua nak tag si muka lebar [Wann], si tembam [Waney Jalil], dengan AJK Protokol gua [Siti]. Yang lagi 2 kira halal lah. Gua nak tag Widda, tapi Echa dah cop lu. Damn.

Setakat itu saja. Kalau tak puas hati dengan jawapan gua jom jumpa kat KTHO.

Fin.

6 comments:

echa said...

dang..awat zaaba tu perlu d nyatakan disini..gue amin okayy;PP

wann afzan said...

bodo..
super bodo..
pehal x tag ismeth??!!!!!

Nazrin Saad said...

ismeth ada pulak blog.
nk suh dia tulis, pas2 print anta kat aku la?

oh, lu amin. mana gua tau. kena betulkan banner la. baru ja gua nk g print utk ko cah.

'selamat datang ke zaaba'

widda_me said...

fineeeeeee
sengaja nak mention pasal berat badan....


woi keding

ko nak buat anak ko bangga kat taska je lag?????
kat darjah 1????2?????u?????

jawab2

Nazrin Saad said...

aku nk dia bgga dari kecik.
kalau dr kecik2 dia bgga,
dh besar pun mesti bgga.

itu normal lah.
xkn xleh fikir sendiri?
eish, mkn byk ah ko ni.

waney jalil said...

ok. aku terharu hg p tag nme aku...xkesahla pggl tembam pon.. *ayat pari2 ok* hahahaha