Tuesday, October 27, 2009

Kata Kunci : Rindu

Sedang gua selongkar galeri foto gua, eh, gua terjumpa pula gambar-gambar ni. Gua tak ingat bila, yang gua tau hari ni, FFM kat Putrajaya. Budak-budak tengah practice choral speaking lagi kot.

Ini first time gua pergi mapley dengan Ijan, Aida Najwa, Leha, Zati *mana panggil Opah lagi masa tu*, Kay dan Aliaa. Waktu ni trio Leha, Aida Najwa dengan Zati tak berani ngata gua lagi ni. Kalau jumpa gua ni memang diorang tersipu-sipu malu ah. Terutamanya si Zati. Lu tengok sendirik ah gambar beliau.



Ingat lagi saat main true or dare, ada yang kena jilat pintu 7-E dan tendang tong sampah.

Dan oh, fakta menarik : Leha sangat sopan pada masa tu. Sangat! Juga kurus, muat naik kereta Fatin secara pukal.

Opah juga sangat sopan. Langsung tak berani mencarut di hadapan husband soon to be beliau pada malam tu.

Dan gua masih ingat lagi soalan yang ditanya oleh Leha kat gua waktu main true or dare tu. Cuma gua je tak ingat soalan yang diajukan kat beliau.




Sori gambar Leha dan Fatin tak ada dalam ni, lekat siku je. Gambar Mr Hubby pulak langsung tak lekat sebab sibuk fikir soalan lucah untuk ditanya.

Gian lak nak main true or dare dengan budak-budak ni lagi.

p/s : yang tak ada jangan terasa. korang tidur kan masa tu?

Fin.

3 comments:

Cik E said...

hahahahahaahahahahahahahaahhahahahaha!

(the the best curses ever!) la hang nih! hahahahaha! gua mmg baik kottt. ciss ciss ciss!

Fatin Mazelan said...

owh MJ Maju guna jadi kenangan...hohoho

wAn aLiaA mUrsyidA said...

okeyhhh..
tyme nih org kne wat muke cam gampang kat pintu 7e..
hahhaaa
abg naz jht!!~