Wednesday, January 4, 2012

2012

2012 ni aku namakan tahun berdebar-debar.

***

Kes Amalina pakai Seksi-seksi

Yang gua faham orang Melayu ni macam ni saja. Kalau nak pakai seksi-seksi biarlah bodoh dalam SPM, ataupun bodoh dalam hidup. So nanti orang akan kata,

" Biarlah anak pak Talib tu nak berbogel, dia bukan ada SPM pun. "

Kesimpulannya masyarakat takkan pandang serong kalau fail SPM dan pakai baju nampak lurah, tapi sebaliknya jika pakai baju ketat dan SPM dapat 10A

Pffffft!!! Diana Daniele tiap hari pakai baju ketat, SPM pun tah berapa je, ada siapa kisah?


***

Kes Adam Adli dengan Safwan Anang

Gua doakan diorang dapat jawab exam dengan tenang dan dapat 3 pointer. Cuti sem nanti tolong datang kampung gua turunkan bendera BN.

***

Apokalips

12.12.12 ni apokalips. Dah siap-siap belum? Aku harap Rosmah sempat bertobat sebelum apokalips.

***

Amacam? Berdebar tak baca?

' HAPPY NEW YEAR '

p/s : there's no such thing as a bad year or a good year, only a good and bad choice.

fin.

5 comments:

wann afzan said...

Bukan 21.12.12 ke?

arifpaan said...

perempuan ja yang jadi isu. student lelaki yang entah-entah tiap-tiap malam beromen tak pernah jadi isu.

Nazrin Saad said...

Wann, gua main letak je. Sebab movie dia release 12.12. Hahahaha!!

Lelaki kalau boleh pergi demo. Lagi elok dari pegi beromen.

hai ngo said...

hishhhh.~

c'axoera said...

appy new year :D


salam singgah & follow skali :)